El lector escriu

Tenir por de la por

Acabo de llegir el llibre llatinoamericà mes difós cada any dins i fora del continent americà, anomenat Agenda Llatinoamericana Mundial.

Va néixer ara fa29 anys per despertar consciències i una actuació alternativa al servei de les grans causes. Una obra clàssica que algú anomena patrimoni de la humanitat. Un gruix de reflexió i de celebració íntima impressionant. Quina gran eina!

Cada any té un tema diferent. Enguany toca La revolució digital. Té una lectura pausada, rica, emotiva. Casaldàliga recorda: 1-“El problema és tenir por de la por. Que la por et faci renegar d’un principi o deixar d’assumir una responsabilitat. 2- Si no hi ha causes grans, la vida no té sentit. 3- Aquell que no és totalment honest amb el seu dia a dia no pot canviar el món...

També les plomes de José María Vigil o d’en David Fernàndez, Leonardo Boff, Frey Betto, Carme Vinyoles... Uns 60 articles d’una gran categoria humana i literària ens marquen les pautes de com humanitzem la humanitat en el marc de la magnitud anomenada Revolució 4.0.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia