El lector escriu

Prou muntatges

Muntatges policials, judicials i polítics contra l’independentisme català, que són tan falsos com els suposats comptes a Suïssa o Andorra d’en Mas, Trias i altres.

Pel que fa als detinguts dels CDR, on són les armes i les bombes? Es pot acusar algú de terrorista pel fet de tenir amoníac o productes que es troben a qualsevol taller mecànic? Tot això no són bombes, però els detenen perquè amb això es poden fabricar. Llavors, es pot multar qui tingui cotxe perquè té els mitjans per a cometre infracció d’excés de velocitat?

Aquests individus no són pas terroristes, com tampoc ho eren Núria Cadenas, les víctimes de l’operació Garzón o Martxelo Otamendi (que van ser torturats). Aquí només hi ha terrorisme d’estat. Perquè empresonar per terrorisme qui no ha fet cap acte terrorista és terrorisme d’estat.

Amb això es demostra que el franquisme continua viu. La transició va ser una operació de maquillatge. El maquillatge es diu PSOE. Una esquerra monàrquica i fidel als interessos de l’Íbex-35 utilitzada per enfonsar les esquerres no adeptes al règim del 78 i fer creure que hi ha democràcia perquè pot governar un partit d’esquerres, però que té la mateixa idea d’Espanya que els franquistes.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia