El lector escriu

Indígenes colonitzats

No cal acudir als mitjans d’informació espanyols per fer-se càrrec de tot allò d’abominable que s’escampa sobre Catalunya i sobre tot el que estem vivint els darrers deu anys amb les deformacions de la veritat o les directament mentides per tal de construir un “relat” que permeti fer tant de mal com sigui possible a fi que es pugui allargar la colonització.

Ja ni crida l’atenció l’abundància de periodistes/tertulians/opinadors de casa nostra amb cognoms catalans o no (aquests darrers no estranyen) i presumiblement nascuts ací que formen part de la casta colonitzadora, però sí que la crida l’aparició d’una nodrida colla amb veu en els mitjans de comunicació que divulguen un missatge que permet assignar-los el qualificatiu d’indígena colonitzat a consciència.

En principi podria pensar-se que es tracta de gent no ben, no prou, informada, però de seguida entens que es tracta de mal informada i que no sembla capaç/disposada a informar-se millor.

S’ha de ser molt, però molt, desconeixedor de les continuades vexacions (per no emprar un terme més contundent) en matèria històrica, cultural, econòmica, lingüística que Catalunya ha sofert els darrers tres segles per tal de mantenir un cert tipus de discurs, o ser un indígena irremeiablement colonitzat.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia