El lector escriu

Pedrito Pinotxo

Mentre has estat al govern, de manera provisional, has realitzat els papers de l’auca de manera egoista: de festejar amb els independentistes, a fer-ho amb l’extrema dreta no nazi. Tu, i els teus vassalls, busqueu sigui com sigui el poder. Per què deu ser que els populistes espanyolistes s’apunten a fer política sense tenir ni remota idea de la noble tasca de servir la ciutadania? A tota! Sembles el paradigma narcisista, del qui no cal que es miri al mirall perquè les dones –i altres– que tens al partit no paren de dir-te: “Que guapo que ets. No hi ha ningú com tu. Que bé que ho fas. El millor!” I els respons que ja ho saps i que el secret es troba a servir Ñ, una, grande y libre. D’aquí es dedueix els funerals d’estat al dictador criminal. T’has fet un lífting neofranquista, pagant la guardiola dels catalans.

Ets un hipòcrita, i no és un insult, és la definició de l’actuació enfront els ferits del 14-O. Preocupar-te només pels afectats que van treure ulls i testicles. I la ciutadania hospitalitzada? Que els bombin, oi? Ñ està per sobre de les víctimes no unionistes. Per això dius que la fiscalia depèn del gobierno. I tu i el partit de dreta moderada a qui us deveu? Al capitalisme agressiu? Aspires a ser com Felipe González i tenir bones portes giratòries!

Quina cara t’ha quedat amb el resultats! Què faràs? Una coalició amb els desitjats compis de la dreta? Tornaràs a fer eleccions? O pactaràs, ara sí, amb l’esquerra?

Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia