El lector escriu

Dret a votar els jutges

Una persona tan poc independentista com la senyora Arrimadas va dir obertament en l’últim debat a TV3 que el PSOE i el PP han estat durant tots aquests anys nomenant a dit els jutges que han ocupat els càrrecs més alts de la judicatura espanyola, i ningú hi va dir res.

Si resulta que alguns d’aquests jutges manen avui dia més que la majoria d’un Parlament com el català, com es va veure arran de les eleccions del 21 de desembre del 2017 en prohibir el nomenament de diferents candidats a president de la Generalitat o en privar de drets de representació càrrecs democràticament i legalment escollits, seria just que poguéssim elegir directament aquests jutges. Almenys així algun d’ells tindria una visió no tan esbiaixada de la realitat i podria evidenciar la subjectivitat amb què imputen delictes tan sui generis com ara la famosa sedició a persones que només van facilitar un referèndum anunciat en un programa electoral o a d’altres que per tan sols haver pujat a sobre d’un cotxe per fer-se sentir i donar instruccions pacífiques a manifestants tranquil·lament congregats se’ls acusa d’haver provocat por a una funcionària judicial.

Potser d’aquesta manera també es frenaria una mica aquesta impugnació continuada de lleis presentades pel nostre Parlament. Quina vergonya, tot plegat, a ulls de la veritat!

Blanes (la Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia