El lector escriu

Els pactes de govern. La càmera Kirlian

Aquests darrers dies, s’està parlant molt dels pactes per formar un nou govern a l’Estat espanyol. Els estira-i- arronses estan a l’ordre del dia. El malaurat director Alfred Hitchcock n’hauria pogut fer un bon guió, on el desenllaç final a poca gent sorprendria.

El PSOE i l’entorn d’Unides Podem ja s’han posat d’acord, però tot indica que hi falta més gent, no acaben de fer el piló necessari. Entenc que o s’hi afegeixen més grups o l’ horitzó d’una nova convocatòria cada dia pren més força. Aquesta última opció seria un autèntic insult per a la gent que ja hem anat a votar. Ens agradi o no, la ciutadania va donar un veredicte molt clar. Caldrà, doncs, que aquest veredicte el gestionin els savis escollits.

Seria bo que a les reunions dels interlocutors es fessin fotografies d’una manera seqüencial amb una càmera Kirlian i de ben segur quedaríem molt sorpresos dels canvis en ells durant les diferents etapes d’exposició fotogràfica, on les radiacions biogenètiques o els efectes corona detectats ens podrien dir el perquè de tot plegat.

Anglès (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia