El lector escriu

L’Estat acorrala el govern... d’Espanya!

No és un acudit, és la realitat. El PSOE de Sánchez forma govern amb Unides Podem d’Iglesias i l’entramat d’interessos espuris de la maquinària de l’Estat espanyol es posa en marxa immediatament. La brigada Aranzadi posant bastons a les rodes a l’hora de renovar el CGPJ, sobre la llei orgànica del poder judicial de 1985 i controlant el Tribunal Suprem. La Brunete mediàtica escampant falses notícies a tort i a dret. Els capitostos de l’Íbex 35 pressionant tot el que poden, amb la complicitat del PP, Cs i Vox. Tots s’han aixecat en armes dialèctiques (de moment) i no paren d’augurar l’enfonsament de Espanya de sempre, amb uns arguments tronats, vorejant el feixisme.

Ho té magre el govern de Sánchez i Iglesias, és bo recordar la fantàstica sèrie de televisió Sí, ministre, en la qual els alts càrrecs de l’administració feien creure als ministres que seguien les seves ordres i, a la seva esquena, feien el que els interessava. A la mort del cagaelàstics no es va fer cau i net, la tan lloada Transició va ser una estafa i a Catalunya en patim d’una forma clara les conseqüències. Marxem!

Badalona (Barcelonès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia