El lector escriu

Messi i el Barça

Carta oberta al president del Barcelona:

Com a soci del FC Barcelona amb el número 39.067, em dirigeixo a vostè per manifestar el meu desacord amb la forma com s’està dirigint el club, sobretot per l’autoritat i el poder que s’ha donat al jugador Lionel Messi. Informació donada pels mitjans de comunicació catalans. Sembla que aquest senyor dona el vistiplau sobre quin entrenador es fitxa o es destitueix i quins jugadors es contracten.

El senyor Messi, sense cap mena de dubte, és un jugador molt important, el millor jugador de la història del club, però com tota persona, i més en un esportista d’elit, l’etapa de la jubilació arriba cap als 35 o 36 anys. Per tant, si aquest senyor encara es creu que és imprescindible, s’equivoca. Els anys no perdonen. Sento dir que aquest senyor ens ha donat molt; en discrepo: no ens ha donat res. El senyor Messi ha cobrat d’acord amb el contracte que té firmat.

Jo vull un Barça, amb una plantilla d’uns vint jugadors, i que com a mínim deu d’aquests jugadors tinguin una puntuació de 9 sobre 10, com té el Liverpool. D’aquesta manera tindrem un equip equilibrat i no dependrem com ara d’un jugador.

Jo tinc una edat. He patit la retirada d’en Kubala; ara ens hem de preparar per a la retirada d’en Messi, i crec que serà més traumàtica que la d’en Kubala. El jovent d’ara no està acostumat a perdre, només ha vist guanyar.

Per acabar vull recordar els cursos que fèiem a l’empresa on treballava. En un d’aquests cursos es parlava de què calia fer amb la persona imprescindible d’una empresa. Conclusió: se l’ha d’acomiadar.

Agullana (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia