El lector escriu

Reunió entre els presidents Torra i Sánchez

Si bé ha costat Déu i ajuda que es portés a cap l’esperada reunió entre els presidents Torra i Sánchez, finalment i com era ja d’esperar per qui s’ho ensumava, va deixar molt a desitjar. La trobada es va celebrar amb un formalisme políticament correcte però sense gaires serrells raspallats, així com amb un munt de qüestions negociades sobre la taula, acumulades d’antigues legislatures i pendents, o no, d’aprovar.

El que sí que ha estat una injecció d’il·lusió entre tants despropòsits, després, és clar, de l’entrada de Ponsatí com a eurodiputada, és que s’hagi decidit aplicar l’article 100.2 als dos Jordis, fet que els permetrà sortir de Lledoners durant el dia, perquè puguin treballar i/o fer voluntariat, després que l’11 de desembre la junta de tractament de la presó decretés el segon grau.

Cal recalcar, per evitar malentesos, que d’aquest dret en poden gaudir tots els presos si es donen les circumstàncies, i que no suposa cap privilegi, com molts detractors se n’omplen la boca, així com també la premsa de Madrid més sensacionalista.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia