El lector escriu

Perpinyà: un altre cop

Sí, un èxit. Sí, amb el president Puigdemont. Amb tanta gent, amb alegria i civisme vàrem retrobar la revolució dels somriures... Però... vàrem retornar també a l’època dels llibres, la premsa i les pel·lícules prohibides... quan la frontera separava la democràcia del franquisme. I també amb la policia. Una policia que va impedir l’accés de milers de persones que havien fet centenars de quilòmetres per ser-hi. Sr. Pedro Sánchez, vostè té un problema. Li han crescut els tejeros. policies i fiscals. La fiscalocràcia i l’estat policial torpedinen la taula de diàleg. Són els agents del tristfachito (PP, Ciutadans i Vox).

Descontrol policial i judicial (més investigats, més multes, mes repressió). Com s’ho farà per no perdre credibilitat i no ser un president de fireta? Faci el favor d’actuar abans que el descontrol no sigui total i ens trobem amb jutjats i comissaries militars...

Vilafranca del Penedès (Alt Penedes)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia