El lector escriu

El ‘Brexit’: és com un virus?

Dos tòpics d’actualitat: Brexit i virus. I una reflexió relacional en forma de pregunta: el Brexit podria esdevenir una pandèmia? Es pot encomanar i estendre? Podria ser, però tenim la vacuna, un remei consolidat: una millor educació. I, juntament amb la formació, la comunicació correcta. Si s’explica com cal, com havien somniat els “pares fundadors” –i ja abans Leibniz i altres–, la unió dels estats i regnes d’Europa ha de ser indubtablement bona per a tots nosaltres i per a la humanitat: drets, dignitat, respecte a la diversitat, justícia social i empara, etc. Només l’egoisme o el populisme –que són letals– en desfiguren el sentit.

Convé actuar a l’escola i als mitjans. M’ha alegrat molt assabentar-me que, a la biblioteca pública Rahola de la ciutat de Girona, han començat unes xerrades obertes amb aquest títol: Coneixes Europa prou bé?, amb ponents ben preparats. Només quan es coneix bé quelcom o algú, se’l pot estimar, oi?

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia