El lector escriu

Revista La República

Espero amb ganes la vostra revista setmanal, perquè hi ha molts articulistes bons, amb opinions i entrevistes interessants. M’ha sorprès el fet que ha tornat en Ramón Cotarelo. Potser feia uns tres mesos que no escrivia... Per mi, sempre va un pas endavant en l’opinió que li mereixen els partits polítics. Recordo un article seu a La República on comentava l’autonomisme d’ERC, i de mica en mica s’ha confirmat aquesta actitud...

He llegit el seu llibre Discurso a la nación catalana. És un llibre que desprèn un ampli coneixement de la nostra situació i del país; de les errades i dels encerts (pocs) que hem assolit. I el final (resumint molt, molt) és genial: som un país sense estat, mentre que Espanya guarda els seus tics de quan era un imperi “on no es ponia el sol”.

Em sorprèn que un home així no estigui en les millors tertúlies. Als mitjans catalans, hi ha cada tertulià que hauria de ser substituït per gent de vàlua, com el senyor Cotarelo!

Felicitats per La República!

Bigues i Riells (Vallès Oriental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia