El lector escriu

29 de febrer

Realitzar la convocatòria a Perpinyà va ser una gran decisió per internacionalitzar el nostre cas i agermanar-nos entre catalans. Tal com va dir Clara Ponsatí, “No ens eliminaran mai com a poble.” Una concentració d’empoderament de la ciutadania lliure, decidida a fer realitat el més aviat possible la república de tots, com bé assenyala el MHP Puigdemont, fent xarxa. Amb uns discursos clars, amb determinació i assenyalant el camí a seguir. Voldria destacar el paper de l’escriptor i intel·lectual Joan-Lluís Lluís, el primer de parlar, com a bon gestor de l’acte i al darrere d’altres esdeveniments.

Si van ser 200.000 persones les que ompliren de gom a gom el Parc de les Exposicions, sense les traves que va posar la bòfia a la frontera i amb els qui es van quedar fora del recinte tancat, la quantitat s’hauria ben bé doblat. Extraordinari! La ciutadania ha demostrat sentit patriòtic lliure, al cor i a la ment, sense acrònims polítics. S’ha demostrat que fer República –amb majúscula– s’esdevé quan els polítics d’ofici van a remolc d’un poble unit de manera transversal.

El mateix dia un diari de paper radical unionista deia en la versió digital: “Puigdemont llama a la masa separatista a librar la lucha definitiva contra el Estado”. No saben que som hereus directes de Neus Català, que digué: “Molta gent creu que lluitar és agafar una arma, però lluitar és unir-se per defensar una idea.” Desitjo que lluitem junts i no fent astracanades electorals, separatistes i narcisistes.

Els qui encara no s’han apuntat al Consell per la República, què esperen? És bàsic.

Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia