El lector escriu

Falta de respecte cap al personal sanitari

La disbauxa de les persones que no compleixen amb les més elementals instruccions de guardar les distàncies, portar mascareta en els llocs públics i no envair les platges –com alguns han fet aquests dies– és una gran falta de respecte cap a tot el personal sanitari que, dins de les UCI, ha lluitat per salvar vides, exposant-se a tot.

Els professionals de la medicina i d’infermeria han fet jornades maratonianes, amb el perill que representa per a ells i les seves famílies la convivència continuada amb els malalts. No es pot tolerar la falta de respecte i de solidaritat de gent sense escrúpols ni solidaritat que no té en compte el sacrifici dels altres per contenir la pandèmia. Tots els que no fan tot el possible per contenir-la, i que sembla que els faci gràcia trencar les més essencials normes de solidaritat i de precaució, haurien de ser castigats de forma exemplar.

Com a mínim, per respecte al personal sanitari, que es juga la vida per salvar persones que tal vegada no segueixen l’exemplaritat de conducta que el moment mereix.

Sant Vicenç de Montalt

(Maresme)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia