El lector escriu

La porta dels déus

Eliseo López Benito opina: “Els megàlits que trobem a Montserrat no són pas el resultat de milions d’anys d’evolució geològica, sinó que són producte de l’acció dels homes. Són construccions arquitectòniques ciclòpies d’ordre orgànic perquè no utilitza línies rectes. Són temples de 10.000 i 5.000 anys aC.”

Diverses cultures antigues ens parlen de gegants i d’arbres descomunals. Al llibre d’Henoc llegim: “Dos-cents àngels es varen unir amb les filles dels homes. Els ensenyaren els encanteris, les arts i les ciències i varen concebre els gegants (Nephilims). Les dones varen posar al món gegants, motiu pel qual la terra es va omplir de sang i d’injustícia. Els gegants varen devorar tots els fruits del homes i després varen devorar també els homes, i van començar a pecar contra aus i contra les bèsties. I els homes en la seva aniquilació varen cridar i el seu clam va pujar al cel. I Déu ordenà el diluvi i el càstig etern dels àngels dolents.”

En l’ascensió d’Henoc al cel, l’àngel Rafael li diu: “Aquest és l’arbre de la saviesa del que menjaren els teus avantpassats; i ells conegueren la ciència, els seus ulls s’obriren, van saber que estaven nus i foren expulsats del paradís.”

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia