El lector escriu

UE Fornells: Els Senyors del Futbol

En l’edició 142 de la revista Forn d’Anells, editada per l’Ajuntament de Fornells de la Selva, trobareu un article de la UE Fornells en el qual es vanten del gran club que són i de les envejables instal·lacions de què disposen gràcies a totes les millores que l’Ajuntament ha costejat per tal que “tots els nens del poble” puguin gaudir de l’esport i evolucionar futbolísticament i humanament.

Doncs bé, convé saber que tenen una manera ben curiosa de fer el que propugnen, ja que al final de la temporada 2018/2019 la UE va fer fora del club sense cap mena de mirament diversos nois del poble que feia anys que hi jugaven. Segons sembla, la junta va decidir unilateralment que volien ser un club “competitiu” i que, amb aquest objectiu, tot s’hi val. Ètica, valors, respecte són conceptes que no han dubtat a arraconar. I el més trist de tot plegat és que l’Ajuntament prefereix mirar cap a un altre costat i al·lega que ells no es posen en la gestió de les entitats esportives del poble.

Fornells de la Selva (Gironès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia