El lector escriu

Prou al peatge de Martorell!

La celebrada variant de Vallirana era només un tram del projecte integral fins al coll de l’Ordal. Ara el trànsit s’acumula a la sortida del túnel i continua afectant els veïns de les Casetes, un tram que ja tenia, fa més de deu anys, el projecte redactat, però que ara, amb les noves “sensibilitats” municipals, veig de difícil execució.

Confesso que hi havia, en l’estratègia municipal, un doble objectiu: una variant que ens tragués el trànsit de pas, i fer-ho abans que una possible obertura del peatge de Martorell ens deixés, per sempre més, amb els camions de les pedreres pel carrer Major.

Ara caldria no perpetuar la perillositat evident d’uns tràilers que, aprofitant els túnels que eviten la travessia urbana, prenen l’N-340 i circulen a tot gas pels revolts de Casetes Julià.

Per això és important posar fi, més d’hora que tard, al peatge de Martorell, causant també d’altres despropòsits com l’enllaç inacabat entre l’A2 i l’AP-7.

Vallirana (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia