El lector escriu

El cas Messi

Soc el soci del F.C.Barcelona núm. 1.208 i vaig jugar durant dues temporades al futbol base del club, ara fa ja uns quants anys.

Els periodistes, les televisions, els directius, els col·laboradors, els tertulians, etc. no diuen les coses clares per por de perdre estatus, prebendes, llocs de treball... El soci del Barça ha de ser encara més llest. El Sr. president s’ha aferrat a la clàusula dels 700 milions d’euros i no ha volgut negociar un traspàs perquè el març vinent restarà com el president que no va deixar que Messi marxés del club.

Messi, que és un guanyador net, complirà l’any de contracte al club sense un projecte definit, i després marxarà lliure sense deixar ni un euro. Això sí, el club s’estalviarà la seva fitxa, d’uns 100 milions d’euros bruts anuals, però difícilment guanyant un títol. El president i la seva junta tindran fins al març del 2021 per tractar de quadrar els comptes, abans de gratar-se la butxaca. El Sr. president haurà encara de lluitar contra els processos judicials pendents en què es troba implicat. És la meva opinió personal.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia