El lector escriu

Democràcia?

Vivim en una democràcia podrida de corrupció, amb una justícia injusta i venjativa. Polítics que haurien de ser inhabilitats per la seva manifesta incompetència i jutges amb mandats caducats que continuen en el seu càrrec per les conxorxes entre socialistes i peperos ho demostren. Vergonyós, lamentable, un verdader podrimener que, a més, hi hagi mitjans de comunicació que sàpiguen les notícies abans que surtin. La inhabilitació d’un president de la Generalitat per una pancarta que defensava la llibertat d’expressió, la inhabilitació d’un senyor amb un nas de pallasso al costat d’un guàrdia civil són fets que demostren que la democràcia espanyola està en perill i pel camí de l’UCI.

Estem en un país on l’ètica política no existeix (el principal partit polític de l’oposició tanca els ulls davant el cas Kitchen) i on la cúpula judicial està cada cop més desvirtuada per la justícia europea (quantes sentències europees han estat contràries a les de la justícia espanyola). Necessitem, de manera peremptòria, que l’opinió pública sigui capaç d’adonar-se de la incompetència i de la manca d’ètica de gran part de la classe política i de la cúpula judicial. Salut, llibertat i objectivitat.

Sant Antoni de Calonge (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia