El lector escriu

Menyspreu absolut de Catalunya Ràdio

El 27 de setembre, Catalunya Ràdio va interrompre, a les 19.55 h, bruscament la transmissió que estava fent del partit entre l’Oviedo i l’Espanyol a fi de connectar amb el camp del Barça a fi de fer la prèvia del partit Barça-Vila-real, que no havia de començar fins una hora més tard.

Cal ressaltar que el partit de l’Espanyol es trobava en el minut 40 de la segona part. Quan quedaven menys de 5 minuts per al seu final. L’Espanyol guanyava 0-2 i el partit semblava totalment resolt a favor del conjunt blanc-i-blau. Però, per experiències anteriors, puc assegurar que hauria passat el mateix si el partit no hagués presentat un desenllaç clar.

Catalunya Ràdio, l’emissora pública que paguem, via impostos, tots els ciutadans de Catalunya, ha demostrat, un cop més i ja són massa els que passa quelcom de similar, un menyspreu total i absolut vers els socis i aficionats pericos.

Fa mandra, ja cansa, però jo no em cansaré de denunciar com uns mitjans públics es posen al servei absolut d’un club privat esportiu.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia