El lector escriu

Carta de comiat

Voldria agrair l’atenció que m’han dedicat les persones després de tants anys de professió al mateix centre (1980-2020), i d’estar al servei dels infants durant un llarg període. No voldria posar fi a aquest projecte professional sense dedicar unes paraules i agraïments a totes les persones que m’han acompanyat en aquesta etapa, sense les quals la meva feina no hauria estat el mateix!

Vull donar les gràcies a tots els companys i companyes que han estat treballant braç a braç amb mi, realitzant altres tasques però trobant-nos en el nostre dia a dia, animant-nos mútuament per fer possible la nostra feina a l’escola. També als directors que van apostar per mi i van donar-me tota la seva confiança des del principi, i a tots els professors de l’escola. Vull agrair a tots els pares, mares i familiars dels alumnes, molt afables i atents amb mi. Gràcies també als moments que m’han dedicat els exalumnes de l’escola.

He gaudit de la meva feina i hi he estat treballant molt a gust. Vull dir adeu en aquesta etapa sense tenir presents els últims tres cursos, en què se m’inculcava una pressió i negativitat a la feina. La dinàmica de treball que s’inculca actualment, equip directiu, AMPA, no és per a mi. Qui em coneix ja sap la meva forma de treballar, les coses clares i sense falsedat.

Ara inicio una etapa nova, amb les mateixes ganes i il·lusió. Encara no és edat per jubilar-me, m’agrada treballar i mai és tard per endinsar-me en un projecte nou!

Vull desitjar un bon futur als alumnes de l’escola. I al professorat i personal no docent del centre, no trobeu gaire a faltar els meus canelons! Una forta abraçada de part de la vostra cuinera.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia