El lector escriu

Tenim els nens massa sobreprotegits?

Fa uns dies els departaments d’Educació i Salut comunicaven que es posaria en marxa un cribratge massiu amb PCR en algunes escoles catalanes. Molts pares i mares –tot i saber-se que aquestes proves serien molt més simples i menys invasives que les dels adults– es van mostrar en contra que les fessin als seus fills sense ser-hi presents.

Això em fa pensar en com de sobreprotegits tenim els nens d’avui dia. Tota la vida s’han posat vacunes obligatòries a l’escola, que també provoquen molèsties, sense la presència dels progenitors, i no ha passat res. I ara, amb la situació que estem vivint, i més tenint en compte que gran part dels infants són asimptomàtics, veig necessàries les proves per detectar nous possibles casos als centres educatius. Hem de deixar que els nens aprenguin a superar pors. Sobreprotegint-los només aconseguirem que es converteixin en persones emocionalment dependents i incapaces d’afrontar les dificultats que trobaran en un futur.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia