El lector escriu

Visca el malbaratament!

Al carrer que travessa Pals de nord a sud (de Torroella a Begur), que ara en diuen Enginyer Algarra, en el moment d’ampliar les voreres, com és cas bastant habitual als nostres pobles, es van oblidar de plantar-hi arbres.

Ara, pel motiu que sigui, el consistori s’ho ha repensat i ha trobat la solució: a la zona d’aparcament en línia d’aquest carrer hi han col·locat una vintena de jardineres d’un metre cúbic, d’acer Corten, i amb el nom gravat de l’Ajuntament. En aquest espai de terra hi han plantat varietat de floretes i d’arbres –oliveres, tamarius, lagerstroemies, etc.–, amb la bona intenció, imagino, que aquests exemplars s’hi desenvolupin sense problemes.

Sens dubte que amb la quantitat invertida en aquest projecte s’haurien pogut omplir la resta de les voreres amb arbres plantats directament a terra, que durarien molts anys, la seva ombra mitigaria l’escalfor de l’asfalt i tots els ciutadans en gaudirien.

Peratallada (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia