El lector escriu

Bartomeu, dimissió

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, tenint en compte el cúmul de despropòsits comesos durant el seu inacabable mandat, té motius més que suficients per dimitir. Sobretot ara, que més de vint mil socis han donat suport a la seva moció de censura.

Un dels seus principals errors va ser permetre que es jugués el partit de futbol Barça-Las Palmas al Camp Nou l’1 d’octubre del 2017, amb la violència que va existir arreu de Catalunya per part de les forces de seguretat de l’Estat, quan ciutadans i ciutadanes de totes les edats, pacífics i indefensos, anaven a votar. Imatges que, per cert, van fer la volta al món... Poc després, el desembre del 2017, amb motiu del Barça-Madrid, Tsunami Democràtic havia programat actes de protesta, que haurien tingut un ampli ressò a causa del gran poder de convocatòria d’aquest partit. Doncs bé, la junta del Barça no sols no hi va col·laborar, sinó que va posar tots els entrebancs i bastons a les rodes que va poder i més. I en conseqüència la protesta va ser un fracàs.

I podríem parlar de tantes coses més... Com la manera com el club va acomiadar l’entrenador Ernesto Valverde o algun jugador important de la plantilla, com ara Luis Suárez, el Barçagate, la mala relació del president amb el millor jugador del món, Leo Messi, que si no va arribar a marxar va ser un miracle...

Aquest president i aquesta junta, pel bé del Barça, cal que toquin el dos com més aviat millor...

Sant Joan Despí (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia