El lector escriu

L’Ajuntament realment potencia el canvi?

Per començar aquest nou curs vaig voler fer un pas i contribuir a fer de Barcelona una ciutat més sostenible. És per això que, en lloc d’agafar la moto per anar a la universitat, vaig fer-ho en Bicing.

Tenint en compte tota la campanya de sostenibilitat promoguda per l’Ajuntament de Barcelona em va sorprendre el que m’he trobat a la pràctica. I és que a les 8 del matí en tot el barri de Gràcia no hi ha ni una sola bicicleta disponible, cosa que m’ha fet perdre més temps de l’esperat i ha provocat que arribés tard a classe de manera recurrent.

Cal tenir en compte també que una vegada has arribat al teu destí et pots trobar amb el pàrquing de bicicletes ple. Estic molt d’acord en el fet que s’ha de replantejar la mobilitat a les grans ciutats i apostar per models més sostenibles; tot i això, crec que, si des de les institucions es vol promoure un canvi en els hàbits dels ciutadans, s’ha d’oferir un servei sòlid, fiable i flexible.

El que no pot ser és que se’ns indueixi al canvi però se’ns dificultin els mitjans per fer-ho.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia