El lector escriu

Quan tindreu temps per fer política?

Avui la realitat vital de Sant Joan com a poble batega amb més energia que mai. Però, per desgracia, tot i les unitàries manifestacions de suport, hi ha regidors a l’Ajuntament de Palamós que ara sembla que tinguin mandra fins i tot de crear una comissió, com va proposar la CUP. El seu fi, avançar prudentment per tal de proposar alternatives que permetin de superar el greuge que pateix Sant Joan des de l’any 1942, quan en plena dictadura va ser annexionat a Palamós.

L’equip de govern d’ERC es va excusar en el ple de setembre dient que tenen molta feina i van rebutjar la proposta d’arribar a un consens i van decidir de votar-hi en contra. “S’afirmen com els amos i a més sembla que reprenguin la CUP per l’agosarament de prendre la iniciativa.” Senyores i senyors, les relacions constructives són consubstancials en democràcia. La seva negativitat tan sols genera destrucció de la convivència. El PSC i Cs es van abstenir al·ludint que no els agradava el nom de Sant Joan de Vilarromà.

Com a veí de Sant Joan i de Palamós agraeixo a la CUP i a JxCat el seu entestament per implicar el ple en la problemàtica inherent a un municipi, dos pobles.

Palamós (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia