El lector escriu

Viatge a Espanya via València

Santiago Niño Becerra assenyala que darrere l’operació de fusió de CaixaBank hi ha motius tant econòmics com polítics. I Francesc Cabana rebla: “El domicili del nou banc serà a València. El president del banc serà un basc resident a Madrid; el director general, un madrileny resident a Barcelona. Això és una operació de control del primer banc català des de les esferes polítiques de Madrid. La situació actual em recorda la dels anys seixanta del segle passat, quan Banca Catalana va intentar omplir un buit.”

Gay de Liébana alerta que no s’està fent absolutament res per rescatar empreses, treballadors i la gent del país. En aquest sentit, qüestiona que Brussel·les desembutxaqui els 140.000 milions d’euros del pla de reconstrucció previstos per a Espanya si no hi ha propostes sòlides.

La història es repeteix. Ja va passar amb els Reis Catòlics i ara amb les entitats financeres. El lema “Delenda est Catalonia” segueix més viu que mai. Catalunya no és Espanya, Catalunya és d’Espanya, per dret “diví i de conquesta” (Decrets de Nova Planta).

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia