El lector escriu

Millor Infraestructura 2019, el despropòsit

No m’ho podia creure! M’arriba que un consell assessor d’infraestructures de Catalunya ha atorgat a la variant de Vallirana el premi a la millor infraestructura del 2019.

Tot plegat sembla una broma. Premi al promotor: el Ministerio de Transportes i Mobilidad: deu ser per haver estat més de trenta anys inventant-se excuses per retardar tant com han pogut aquest projecte. Premi als projectistes: deu ser perquè després de dècades redactant propostes, al final es van treure de la màniga unes solucions, que no han aplicat, però que van doblar un pressupost ja suplementat. Premi a la direcció d’obra i a la constructora: deu ser per haver convertit, sobre el paper, un “túnel de llibre” en una obra excepcional. El premi atorgat és la prova que han triomfat en el seu afany.

Ni un parenostre pels vianants morts a peu de “carrer Major”, ni cap menció a la coordinadora Prou Cues N-340, que sense la seva tossuderia encara passaríem per l’estret pont de la Palma, on l’enyorat Josep Fisas va ser fatalment “escombrat” quan tornava en bicicleta.

Encara no entenc per què no han fet venir el preparao per beneir el despropòsit.

República catalana aviat... si us plau!

Vallirana (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia