El lector escriu

Ineptitud o insensibilitat?

Ara que la Covid ens posa al davant, més que mai, situacions dures de persones que perden la feina, de famílies que malviuen sense cap ingrés, amb la incertesa de com pagar el lloguer i fer front a les necessitats de la família. Ara que sentim els nostres representants polítics parlar de lleis de garanties socials, de l’ingrés mínim vital, què passa amb el Sepe? La realitat és que no sabem com arribar-hi.

Les administracions estan col·lapsades, s’ha reduït l’atenció presencial, els telèfons no contesten i els tràmits informàtics s’encallen; just ara, quan cal trobar una veu a l’altra banda del telèfon que escolti i orienti, encara que només sigui per confirmar, o no, si el tràmit ha estat ben realitzat.

Moltes famílies es troben en aquesta situació i, malauradament, en seran més. És necessari i urgent dotar les administracions amb els recursos necessaris, per atendre les persones amb una mirada més humana i eficient.

El Bruc (Anoia)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia