El lector escriu

La ideologia reaccionària

La darrera moció de censura de Vox contra el govern espanyol ha estat un autèntic circ mediàtic per fer “autobombo” de la ideologia reaccionària, anticatalana i supremacista, que és l’autèntic càncer de l’Europa actual, molt pitjor que la Covid-19. Però, a més a més, aquesta moció de censura ha servit per “blanquejar” els partits del règim del 78.

No hi ha dubte que aquesta ideologia perversa i maldestra del reaccionarisme supremacista dels diferents partits de l’extrema dreta –de l’Atlàntic als Urals– intenta convertir el Vell Continent en un gran camp de concentració, però, a més, provoca la infecció dels valors antidemocràtics, l’empeltament neoautoritari vers els partits socialdemòcrates, liberals i conservadors d’arreu d’Europa.

El problema de debò és que, sobretot a l’Estat espanyol, la metàstasi reaccionària, supremacista i uniformitzadora va avançant sense aturador i, fins i tot, intenta introduir-se en el corpus ideològic dels partits independentistes catalans. Poca broma.

Portbou (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia