El lector escriu

Qui té més drets?

Dissabte 24 d’octubre, quarts d’una del migdia, un dia assolellat i perfecte per passejar per la platja, prendre el sol, llegir o passar una estona amb les criatures, jugant a pilota o amb la sorra. Però tot això s’estronca per la presència d’una dotzena de gossos, sense lligar, corrent per entremig de les persones, acostant-se a les criatures o perseguint-les mentre jugaven a pilota.

Els propietaris? Alguns els tiraven objectes perquè anessin a buscar-los, d’altres estaven asseguts a la sorra còmodament i a d’altres ni se’ls veia. Val a dir que, al lloc on passava això hi ha uns cartells que indiquen la prohibició de l’accés dels animals a la platja. A part de les molèsties per a les persones, aquests animals corrent per la sorra provoquen que estigui plena d’excrements. No es podria fer algun tipus de vigilància per evitar la presència dels gossos a la platja? O, si més no, que no hi corrin deixats anar? He de dir que entre setmana passa el mateix, per bé que no hi ha tants animals.

Fins quan els drets dels animals per damunt dels de les persones?

Palamós (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia