El lector escriu

Tírria

Fa temps que el mot no el sento en el parlar oriental i menys emprat a la premsa. Posats a recuperar paraules, posaré uns exemples que s’hi escauen.

Veig tírria en els aerosols que vomiten Arrimadas i Guerra contra la llengua catalana. Tírria en els arguments espanyolistes per evitar la llibertat de presos i exiliats polítics. Tírria en la norma per tombar el tercer grau de Forcadell i Bassa. Tírria en mirades de Cañas, Carri, barones. Tírria en les neurones (a vegades en singular) d’analfabets tipus Abascal, Ayuso. Tírria en les porres dels tricornis, grisos, arros, brimos, bleus. Tírria en els que critiquen la gestió dels dos mil euros i callen pels ERTO no pagats i el desemparament del SEPE als aturats recents. Tírria en els que es queixen de la poca inversió de les conselleries i miren cap a un altre costat davant el dèficit de més de 16.000 milions d’euros. Tírria en la manera de tractar el MHP Puigdemont envers el somriure sorneguer dedicat a Es-Satty en nòmina del CNI. Tírria en les accions feixistes arrencant senyeres. Tírria en les formes judicials autoritàries. Tírria en els desnonaments per part dels bancs contra famílies pobres. Tírria en la casta espanyolista quan ataca els avenços catalans. Tírria en els vàndals tirant pintura al Palau de la Generalitat.

Sant Quirze del Vallès

(Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia