El lector escriu

Maradona, cancel·lat?

Diego Armando Maradona, el famós exfutbolista argentí, conegut també com a D1OS o El Pelusa, entre d’altres, va crear una bretxa a la societat quan va morir. El 25 de novembre el món va rebre la notícia de la seva mort, i, com és habitual en la societat mediàtica en què vivim, les xarxes es van omplir de missatges mostrant el seu condol i admiració.

També es van deixar veure nombrosos missatges com “aquest home ha maltractat dones i ha estat embolicat en casos de pedofília” que eren resposts amb “ja, però ha estat un dels millors en el futbol”, donant a entendre que, en ser qui era, quedava absolt d’aquests fets. Sí, Maradona va ser una figura important, però no podem oblidar que ha degradat la figura de la dona.

Les germanes feministes es van voler fer ressò d’aquests fets a les xarxes socials, afegint-hi, a més, que la seva mort coincidia amb el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència en contra de la Dona. La gent amb aquestes actituds no ha de ser un exemple per a la societat.

Terrassa (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia