El lector escriu

‘Days of the week’

Aviat no ens caldrà anar a estudi per aprendre els dies de la setmana i alguns colors en anglès. Les campanyes publicitàries ja fan de bons mestres: tenim el Blue Monday (el tercer dilluns de gener, el més depriment de l’any), ara en competència amb el Cyber Monday (el dilluns posterior al dijous del Dia d’Acció de Gràcies dels ianquis, reservat per fer compres per internet). El Giving Tuesday segueix en el calendari l’anterior, i serveix per aprimar el nostre consumisme tot fent donatius a entitats benèfiques i ONG. Abans hem fet tastets del bombardeig comercial del Black Friday. D’aquí no res es faran populars el Saturday Shopping Night i el Fucking Sunday, en temporada de novembre-desembre, amb activitats obertes al gaudi de tota mena.

I què ens convidarà a fer la cultura anglosaxona els wednesdays i thursdays? Mentre no ens arribin els seus reclams irresistibles, proposo dedicar-los a fer una mica d’endreça del nostre planeta, cada vegada més moix: netejant platges (Blue Wednesday) i camins rurals (Green Thursday).

Palau-saverdera (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia