El lector escriu

Salut i economia

Tots estem d’acord que, sense salut, la vida és molt complicada de viure. Has de vèncer el dolor i això fa que no tinguis ni força ni humor per a res. Ara bé, ningú dubta que per viure també necessitem els diners. Si no arriben com a ajudes, segur que abans de “morir de gana” lluitarem per sobreviure. I aquest és el dilema actual, a part que la vida social, física i cultural també forma part del nostre cicle vital. Tot plegat exigeix un equilibri personal molt profund al qual la majoria no estàvem acostumats.

Per altre costat, l’Estat ens ha dit que no ens pot ajudar econòmicament. Davant aquesta realitat, serà difícil una solució per a tothom. Diria que ara apareixerà l’instint més bèstia que tots tenim. Escric per avisar que, malgrat aquest fet real, cal recordar que els sapiens ens creiem que som més intel·ligents que els animals. Ara és hora de demostrar-ho. I encara sort que sabem que, si som prudents, podrem evitar més morts!

Un equilibri i repte per a tots.

Llançà (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia