El lector escriu

Fe en les institucions?

Sembla que dins de la nostra societat hi ha un dilema important: ens hem de vacunar de la Covid? És molta la gent que dubta de si s’ha de vacunar o no. En detriment de la vacunació s’argumenta el fet que no hi ha hagut temps suficient per veure els possibles efectes secundaris que pot tenir. A favor es diu que l’avalen la majoria de les institucions i científics d’arreu del món; diuen que aquests són independents.

Estic molt a favor de les vacunes, està més que demostrat que salven vides, però el meu dubte no té res a veure amb això. Ens van dir que el poder judicial era independent, ens van dir que la monarquia havia salvat la democràcia, ens han fet creure, durant més de 40 anys, que la Transició va ser modèlica i que érem el país en el qual molts es podien emmirallar, ens han fet creure que havíem de salvar els bancs per poder continuar vivint en el millor dels sistemes, etc.

Penso que ha quedat més que demostrat que no ens podem creure tot el que el sistema vol. M’agradaria creure que la vacuna de la Covid no forma part del sistema, però no creuen que m’ho posen molt difícil?

Calonge i Sant Antoni (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia