El lector escriu

Ja hem votat; ara...

Ja hem votat; ara... Els votants o, millor dit, les i els que diumenge vàrem acudir a les urnes, en compliment d’una obligació i, alhora, de l’exercici d’un dret, com a ciutadans de Catalunya, ja vàrem complir degudament. Malauradament aquesta vegada no vàrem ser una majoria, com ja es veia venir. Per un costat, donades les circumstàncies del presumpte risc pel tema de la Covid, al qual es va afegir un dia rúfol i un xic plujós. Per l’altre, no som qui per opinar sobre les i els que no han acudit a la cita. Tret dels malalts, infectats i persones de risc, les i els que no han exercit la seva obligació, acollint-se al dret de no fer-ho, hem de pensar que devien tenir algun motiu, justificat o no, d’acord amb la seva pròpia consciència.

Dit això, ara, un cop fet el corresponent recompte, i d’acord amb els resultats obtinguts, són els corresponents partits que tenen al seu càrrec la decisió de formar el nou govern. Com que eren diversos els que es presentaven, comportarà haver de fer una coalició; és l’hora de fer pactes. No serà gens fàcil, segur, però esperem d’ells que, apel·lant al diàleg i a l’entesa, en surti el millor govern, pensant a constituir el que Catalunya es mereix. Els desitgem i n’esperem el major encert. És el nostre parer.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia