El lector escriu

Rap o rei?

Donats els aldarulls per diferents ciutats en defensa d’una llibertat d’expressió justificada, conjuntament amb actes vandàlics injustificables, fora una ajuda que el rei fes acte de presència per tal d’apaivagar els ànims. Si un rap del rei n’ha estat l’instigador, potser cal que el monarca posi aigua on altres encenen el foc. Sols dient que es posa a la disposició del seu poble per tal de resoldre això, amb l’afegit que els radicals aturin les seves accions pel bé comú, quedaria força bé. El seu absentisme en tot això i la manca de les seves declaracions poden fer pensar que no es guanya el sou que el seu poble li paga.

En tal cas, que no faci un discurs com el del 3 d’octubre de fa tres anys; així no, ja que encendria més els radicals i perjudicaria botigues i comerços que estan patint les pedrades i els robatoris. Donat el matrimoni del rei amb la democràcia, que parli ara o que calli per sempre; és a dir, que faci de cap d’estat o que faci un pas al costat. En altre cas el país quedarà centrifugat entre dos extrems, els del rei del rap i els del rap del rei.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia