El lector escriu

L’oblit dels polítics

Sembla que els polítics es presenten a les eleccions per canviar les coses a millor, per a tots els ciutadans. Amb el temps s’adonen que les coses continuen estant igual o pitjor i veuen que no és tan fàcil com ells pensaven i estan fent.

Veient el panorama que tenen al davant i oblidant les promeses que van fer per ser triats per governar, només els queda una opció: mantenir els seus llocs de treball el temps màxim possible.

Pensaven que creant un líder creïble, un bon projecte polític, i un bon comunicador, seria suficient per guanyar. Durant 40 anys de democràcia han seguit aquesta estratègia la majoria dels partits polítics. Últimament tots els partits estan governant fent pactes. Aquests pactes de poc han servit, més aviat per crear conflictes i antagonismes. Els pactes que es fan entre els partits polítics haurien de ser un compromís o contracte amb els votants. Sembla que els pactes no es fan per complir-los. Una vegada en el poder, cada partit es dedica a gaudir del poder, sense comptar per a res amb els seus votants i afiliats.

Moltes vegades ens preguntem per la democràcia que gaudim des de fa 40 anys. Una cosa és molt clara: si els polítics no aprenen a canviar les coses, inclosos ells, de poc ens servirà la democràcia, només per votar cada quatre anys i tornar a començar.

Sant Adrià de Besòs (Barcelonès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia