El lector escriu

A Magda Puyo

Treballo a l’Institut del Teatre des de l’any 2008. Vaig formar part de l’equip tècnic de Teatres i actualment com a mestra del taller d’escenografia, en contacte diari amb els alumnes.

Vull expressar el meu suport professional i personal a Magda Puyo i agrair-li la tasca excepcional que ha dut a terme com a directora de l’IT. Considero que és la millor direcció que hem tingut tant des del punt de vista tècnic com per la preocupació que ha demostrat sempre envers els alumnes i els treballadors/ores. Vull destacar les seves iniciatives educatives, els seus projectes i compromís per tal que els alumnes tinguin la millor preparació possible i atenció durant la seva estada a l’institut i el seu interès humà i personal per nosaltres, les treballadores/ors.

Així mateix, agraeixo a Montse Vellvehí la confiança que ha dipositat en mi i en la meva feina, i la seva dedicació i bona tasca a l’institut. També, el meu suport a la resta de la cúpula directiva de l’ESAD. És un moment difícil i trist, ja que són molts els projectes innovadors endegats per l’actual direcció que restaran truncats en la incertesa.

Casos com el que s’ha produït mai han de quedar impunes, sempre s’han de denunciar. És de lamentar que la premsa divulgui uns fets sense aprofundir en les accions que hagi pogut fer la direcció els últims anys i que els actes masclistes els continuem pagant les dones.

Gràcies a aquestes dones, a la Núria Miralbell, una abraçada allà on siguis, i també als meus companys, he pogut progressar en la meva feina, habitualment reservada als homes.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia