El lector escriu

Quina barra!

Divendres passat el rei Felip i el seu escolanet Sánchez van venir a Catalunya, han de venir aparellats perquè solets no s’atreveixen. Visitaren la Seat, qui ho havia de dir? Aquella empresa, com moltes altres, a qui el 3-O el rei Felip va recomanar que marxessin de Catalunya, una Catalunya que divendres lloava parlant en català. El que no ha de deixar de saber és que som una nació: no som súbdits seus.

No l’ha d’estranyar que cada vegada que vingui a Catalunya hagi de llegir pancartes de “Catalunya no té rei”. No el conec, no l’he tractat, però com a persona el respecto, però a mi no em representa i mentre no digui “lo siento, me he equivocado” els catalans seguirem ofesos amb la seva persona i la seva presència.

Seguirem pensant que aquesta visita s’ha fet amb molta barra; doncs si amb els merders que hi ha a Madrid allà no passa res, aquí seguirem a la nostra, tot i les represàlies i l’ofegament econòmic, perquè el nostre ADN no s’assembla gens al seu.

Riudarenes (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia