El lector escriu

La vacunació dels nostres avis a Ripollet

La meva mare té 93 anys, és dependent de grau dos amb problemes cardíacs i amb atenció domiciliària i per ara encara no està vacunada de la Covid-19. Aquesta tarda hem anat al CAP 1 de Ripollet a informar-nos de la vacunació i ens han comunicat que encara havia d’esperar i que ja ens trucarien perquè seguien uns criteris. Fins aquí tot correcte, la sorpresa ha estat quan ens han dit que el criteri que seguien per als majors de 80 era l’ordre alfabètic del carrer on viuen, no un criteri de salut i/o edat, un criteri purament organitzatiu.

Des d’aquí volem denunciar que un criteri totalment aleatori passi per damunt de l’edat i l’estat físic dels nostres avis. No en donen explicacions i és per això que des d’aquí demanem transparència i claredat, i humanitat. És qüestió de justícia, de retornar als nostres avis com a comunitat allò que la Covid se’ls ha emportat en el temps que els resta de vida. Necessiten abraçades, necessiten estimació i no entenen de noms de carrers.

Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia