El lector escriu

L’Escala segueix renovant-se

A parer meu, d’un temps ençà l’Escala ha adquirit una nova fesomia. Ha esdevingut una vila altament encantadora, sense perdre l’essència de la Costa Brava que la caracteritza. Bonica, vistosa i extremament pintoresca, és mestressa i senyora d’un paisatge que viu de cara al mar que l’enalteix. Les aigües marines banyen el litoral i ensems dibuixen artístics roquissars que serveixen de resguard a petites cales. Aquestes, embellides per la nitidesa de l’aigua i la blanca catifa sorrenca que les cobreix, són una meravella.

Una panoràmica tan singular atrau inexorablement la població escalenca. Induïda per una actitud acèrrima, impregnada de solidaritat, empatia i estima, fa mans i mànigues per perfeccionar la vila. Un projecte pertinent està en via d’execució. Es tracta de fer un gran parc públic a l’entorn de l’estany de Poma. Seria un extens espai verd, curull de vegetació, accessible per a tothom i amb l’oportunitat de contemplar-hi un bonic i tranquil estany com a important protagonista i centre principal de l’afer. Una artèria pulmonar capaç de descongestionar el medi natural que –en molts casos– és víctima de la pol·lució.

Ben conformat, l’estany de Poma passarà a engrossir el nombre de millores que s’han vist realitzades en el transcurs del temps.

L’Escala (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia