El lector escriu

Ens urgeix la llibertat

Diuen que tot el que ens passa a la vida té un perquè, un sentit o una lliçó de la qual hauríem de prendre nota per tal de no tornar a errar. Em pregunto a on és l’aprenentatge en tot el que ens està passant. Res resta a les nostres mans, quan els poderosos solucionen els conflictes a la brava, aviam qui la té més llarga, i els més espavilats, sota una toga camuflats. Quanta punyeta s’inclou en aquest pastís a on tothom hi posa cullerada, mai ho sabrem prou, tot i que tampoc practiquen massa el dissimular, quan es tracta de manipular.

M’entristeix profundament el tracte miserable que ens estan donant, políticament parlant.

Que en tot cas calen més raons per posar-se d’acord i unir les forces un altre cop, la darrera vegada ja es perd en el record, i en comencem a tindre la pipa plena, fins i tot més que amb en Llarena.

Prou de cortines de fum per intentar distreure’ns i de flexibilitat sanitària per voler-nos conquistar, doncs costarà Déu i ajuda que ens tornin a enganyar. Tant de bo quedin enrere les ombres i es recuperi la llum abans no sigui tard, o ja no hi haurà cap altra millor oportunitat.

Volem de tots la llibertat!!

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia