El lector escriu

‘Crims’, Ca n’Amat

Si bé és cert que la sèrie de TV3 Crims ha començat molt fort aquest any, dilluns passat el cas de Ca n’Amat dubto que deixés indiferent a ningú. La parella va ser assassinada per un familiar d’ells, concretament el germà gran de l’home. Aquest ho va cometre mitjançant les idees que havia anat recopilant d’una sèrie d’assassinats. Però això no és el que vull comentar exactament.

Aquest cas en concret té com a motiu principal l’enveja. L’enveja és molt dolenta i molt freqüent en la societat en què vivim avui dia. El germà gran tenia enveja de tot el que feia el germà mitjà. Des de caure bé als seus amics i ser un dels més estimats a, simplement, ser feliç amb la seva xicota i el fill que havia de venir.

Això demostra, un cop més, que estem rodejats de persones que senten odi cap a altres pel senzill motiu de ser elles mateixes. Però una cosa és això i una altra és planejar un assassinat perquè no pots viure amb aquesta enveja dins teu.

Hem de deixar ser feliços als altres i si, com en el cas del germà gran, veiem que no podem amb aquest sentiment pels altres, el millor és posar-nos en mans de professionals, ja que, si no es para a temps, persones innocents pagaran per això.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia