El lector escriu

Sorra, draga i turisme

Quan l’època de platja s’acosta, hi ha força rebombori en trobar-nos en la situació d’haver de repoblar les platges sitgetanes de sorra. Heus ací quan ens trobem amb el dilema de cada any. Draga, sí; draga, no.

L’Ajuntament s’ha compromès a aportar més sorra a les platges, amb excavadores, mentre s’estudia una solució de llarga durada. Tot i això, els hostalers afirmen que “sense sorra no hi ha Sitges” i es mostren molestos per la repercussió que això pugui suposar per als qui viuen del turisme a la vila.

Aquest primer cap de setmana en què el confinament comarcal ha estat aixecat, el poble s’ha omplert de gent i, per consegüent, de bars, restaurants i terrasses. Això em porta a pensar que el problema amb què es trobaven no era pas de sorra, sinó de la pandèmia.

Així doncs, no entenc aquesta manera de capficar-se amb una draga que només destrueix el fons marí i ens costa molts diners.

Sitges (Garraf)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia