El lector escriu

Reflexió

Tot i que ja fa més d’un any que va començar aquest malson de la Covid, els mals d’aquest país fa temps que hi són; amb la pandèmia s’han fet més grans i visibles.

És imprescindible que recuperem els valors perduts. Necessitem persones que liderin projectes amb il·lusió i fermesa, que practiquin la cultura de l’esforç. Líders que sàpiguen dialogar i no siguin simples xerraires; que ens motivin i ens contagiïn optimisme. Gent que ens guiï amb sentit comú i amb humilitat, que sigui capaç de reconèixer els seus errors i demanar perdó.

Tots plegats hem de fer un pas enrere per fer-ne dos endavant. No cal anar sempre més i més ràpid, perquè acabem creant fragilitats. Hem d’aprendre a fer les coses ben fetes, dedicant-hi temps, essent constants, sense esperar res més a canvi que la satisfacció de la feina ben feta. Entre tots hem de fer desaparèixer aquesta mentalitat negativa que se’ns ha instal·lat. És l’hora de sumar esforços perquè aquest país torni a ser el que era.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia