El lector escriu

‘Quo vadis’, Esquerra-Junts?

La nit electoral del 14 de febrer es llegia que caldria una coalició de govern per a aquests propers quatre anys. La suma d’ERC, Junts i la CUP ho feia viable.

Des d’aleshores fins ara, sembla com si els egos de cadascuna de les formacions s’anteposessin a allò que volem una immensa majoria del poble de Catalunya, és a dir, un govern fort, que prou falta farà, per tal de superar els pòsits de la pandèmia i altres que, malauradament, anirem arrossegant en el transcurs del temps.

La incertesa és la millor arma per tal que la gent no aposti per unes perspectives de futur i es desmoralitzi tot deixant els projectes en un calaix.

Senyores i senyors diputats al Parlament, penseu que el rellotge corre i una regressió en el temps seria bona, però deixeu-me dir que, per poder desenvolupar aquesta tasca, quelcom ha d’estar ben format.

Cada dia que passa sense poder formar govern és una oportunitat que es perd, amb tot el que això comporta. Penseu que una bona part del nostre entorn té els ulls contemplant tot allò que està passant a Catalunya. Podria allargar-me molt més, però només cal dir-vos que reflexioneu per tal que això que tant estimem no se’ns en vagi en orris.

Anglès (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia