El lector escriu

Maleïts petards!

Fa uns dies, mentre passejava pel meu poble em vaig trobar amb uns cartells enganxats a la paret on, amb lletres ben grans, hi deia “¡Perdida!”, perquè s’informava –amb la foto inclosa– sobre una gossa d’onze anys, malalta, que s’havia perdut, en fugir espantada per culpa del llançament de petards durant dies de revetlles.

No hi ha cap associació cívica, animalista, o bé cap partit polític que tingui la valentia de presentar, respectivament, una iniciativa popular, o bé una proposició legislativa al Parlament en què, perdent el complex d’allò que s’anomena “prohibit prohibir”, demani no ja la prohibició, sinó almenys la regulació del llançament de petards, fixant-ne els dies i, sobretot, els llocs i les hores en què es poden tirar?

Si així ho fessin, i posessin fi a aquesta maleïda i impune barra lliure que, dissortadament, existeix a l’actualitat, de ben segur que, a banda dels animals, també els ho agrairíem moltíssimes persones, i no només aquelles que tenim animals i hem de veure cada any com pateixen a causa de les petardades habituals.

Per la meva part, si algun partit presenta una proposta en aquest sentit, que sàpiga que, llevat que estigui als antípodes de la meva manera de pensar en altres temes, molt probablement, ja té el meu vot assegurat.

Olesa de Montserrat (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia