El lector escriu

Premis Catalunya Exterior

Des de fa trenta anys, i de manera ininterrompuda, l’Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana (Ipecc) atorga el premi Josep Maria Batista i Roca–Memorial Enric Garriga Trullols, per reconèixer la tasca que duen a terme els catalans i catalanòfils residents a l’exterior per mantenir la presència catalana en el món i augmentar el coneixement de la cultura catalana i el fet nacional català en el seu àmbit de residència.

Fins ara han estat distingits amb el premi 162 persones residents a Europa (fora de l’àmbit lingüístic català), 141 del continent americà, 5 d’Oceania, 1 d’Àsia i 1 d’Àfrica.

Aquests premis ens recorden l’enorme importància que té la Catalunya exterior. I ens ho recorden a través de 10 persones residents fora de Catalunya que reben anualment el premi que porta el nom de dues persones que durant tota la seva vida van lluitar pel reconeixement de Catalunya en l’àmbit internacional.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia